Honden

Blije hond en baas

/

Door Lucas

/

U wilt als hondenbezitter er alles aan doen om uw hond een geweldig leven te geven. Het doel is dan ook om alles te kunnen bieden om een hond en baasje gelukkig te maken met elkaar. En zeg nou zelf, het maakt u toch blij om uw hond gelukkig te zien. Een gelukkige hond betekent een blij baasje!

Hondenstretchers

U heeft een goed en fijn matras om lekker op te slapen. Dit zorgt ervoor dat u ontspannen wordt en uw stress kwijt raakt. Waarom verdient uw hond dat dan ook niet? Een hond kan ook stress ondervinden, daarom heeft een hond ook ontspanning en slaap nodig. Met een hondenstretcher ligt uw hond niet op de koude vloer (in de winter) en heeft het een heerlijke slaapplek. Ook is een stretcher in te klappen en makkelijk mee te nemen op vakantie of strand. Zo heeft uw hond overal een goede slaapplek.

Trimtafel hond

Wanneer u uw hond zelf gaat trimmen heeft u absoluut een trimtafel nodig. Dit voorkomt dat u rugpijn krijgt en zorgt ervoor dat u overal makkelijk bij kan. Een opvouwbare trimtafel is uitermate geschikt in kleine ruimtes. U kunt het model weer inklappen en opbergen waar u maar wilt. Veel modellen zijn ook nog in hoogte verstelbaar en bevatten een galg om uw hond mee vast te zetten aan de tafel. Zo kan uw viervoeter nergens heen en kunt u rustig uw hond trimmen, kammen of drogen.

Waterblazer hond

Springt uw hond tijdens het wandelen wel eens zomer in het water? Met een waterblazer blaast u uw hond droog nadat u uw viervoeter in de regen heeft uitgelaten of een douche/bad heeft gehad. Met een waterblazer voorkomt u dat er klitten in de vacht van de hond ontstaan. Zorg daarom dat de vacht van uw viervoeter zo snel mogelijk opdroogt nadat het nat is geweest! Dit kan u uiteraard mooi combineren met een inklapbare trimtafel. Zo kan de hond vastgezet worden en kunt u de viervoeter afblazen met de waterblazer.

Webshop Boss & Dog

Boss & dog heeft het meest uitgebreide online-assortiment. Elk product dat in u opkomt, dat verkopen zij. Zij bieden producten aan waar de hond en ook het baasje blij van worden. Een aantal producten verdienen het dan ook om in de spotlight gezet te worden. Producten die elke hondenbezitter moet hebben om zijn of haar hond héél gelukkig te maken. Dit zijn de producten:

Een webshop als Boss & Dog zet zich hiervoor in.

Over
Lucas

Deelt graag alle tips and tricks om de band tussen dier en baasje te verbeteren. Is op de hoogte van de laatste trends en gadgets voor huisdier en baasje.

Leave a Comment